31 жовт. 2011 р.

Перший блокнот

Це знову я))) Але то вже не розіграш цукерку я з першим своїм блокнотом)))
Отже сьогодні стартувало нове завдання від АртКлубу (а саме від Ксюмки) - №11 Блокнотний бум.
От так я лякаюсь кожного завдання в принципі. Блокнотів я жодного разу неробила, тим паче з "нуля", ой той копський перепліт, те тонування, клеї.....ууууу, важко то все мені уявляється)))Але обкладинка в мене вийшла досить швидко, тканину вже давніше прикупила. Але правда обкладинка не м"яка і непрошита, так звичайно було б краще і естетичніше, але машинки в мене немає, а от прошити вручну я невідважилась))))
От скільки переглядаю фото, шось мені "нетойво"...)))

В мене листки вирвані із звичайного блокнота (невстигла прошатмпувати) і дивним способом прикріплені до обкладинки, я зробила дирки і такою проволкою з"єднала)))) . Там де боковинці мереживо і підвіска, приховані недоліки)))

По матеріалах: х/б мереживо, клаптик паперу від Меліси (тіршки прошитий), рамка ТА, вирубки-плівка від Оксанки, метелики, половинки перлинок, штамп ММЕ і ноти від TGC, ключик і замочна скважина від MF.
Отак, всім цьоми!

13 коментарів:

  1. Соломийка! Все то! Молодец!Он -красавец))
    Сама мечтаю о машинке швейной ,но за неимением выкручиваемся как можем))

    ВідповістиВидалити
  2. Солічка, я вже любувалась твоєю красою в АРт-клубі )) але все напишу тут )))
    мені направду подобається))) так прошитий виглядав трошки б інакше, але і без цього блокнотик чудовий!!! він такий ніжний і водночас радісний ))) для хороших записів ;)

    ВідповістиВидалити
  3. вітаю з дебютом!))) блокнот шикарний! дяже обкладинка подобається))

    ВідповістиВидалити
  4. Цікавий блокнот для цікавої людини, щоб записи радісними були і водночас серйозними. Хотілося б в середину заглянути...;)

    ВідповістиВидалити
  5. Блокнотик вийшов чудовий. Мереживо і рамочка підкреслюють його ніжність.

    ВідповістиВидалити
  6. Обкладинка суперова, але мені чомусь кухню нагадує... хоч то і не погано... мабуть, я їсти вже хочу, тому і така асоціація))) Гарно, молодець! Ну, не мусять всі блокноти бути мякі і прошитиі... твій дуже оригінальний)))

    ВідповістиВидалити
  7. Дівчатка дякую))))
    Надь ти знаєш спершу була задумка зробити кулінарну книгу з ложкою))), і тканина підходяща))) можна і рецепти записувати. Але я потім передумала і невикористала інших "кухонних аксесуарів")))

    ВідповістиВидалити
  8. дуже гарний!! ато , що ін непрошитий, він тим особливо виглядає!!!! виглядає акуратно і мило! Вітаю з першим блокнотиком!

    ВідповістиВидалити
  9. Вітаю, це так важливо - перший раз! Мені подобається.

    ВідповістиВидалити
  10. Він є bieutiful ))))
    Дуже гармонійно і весело виглядає)))Молодчинка.Ніяких недолікив-він пречудовий.

    ВідповістиВидалити
  11. Сонце, на то він і перший, щоб ти до нього приглядалась і придиралась)) Я нічого в ньому критичного не бачу)) Мало того.. для мене це своєрідний подвиг!))) Я досі не наважуюсь на блокнотик з нуля.. А ти молодечик!

    ВідповістиВидалити
  12. І я все тільки задивляюся на саморобні блокнотики, а сама якось боюсь братися за таку роботу! А твій мені одназу в око впав ще в Арт Клубі - дуже класний! Веселенький і оригінальний!

    ВідповістиВидалити
  13. Досить вдала і достойна спроба!!!Мій перший був гіршим)))Так що-не вішай носа,все виходить,а кожен наступний буде ще кращим!!!

    ВідповістиВидалити