25 черв. 2014 р.

Питання стилю..

Привіти усім у цей літній день...

День літнього сонцестояння "пройшов" і вже кінець червня((( як час летить))) Ну що сказати - добре бути вдома, особливо влітку, тому ми насолоджуємось прогулянками щодня, якщо немає дощику)

А я наново освоюю "науку листівок") так важко то мені дається, раніше марила шеббі, а зараз я ніби ним і "марю" але він мені невдається. А ще я освоюю трафарети, дякую Кукусічка)))
І хто ж знав, що непотрібно чекати поки текстура трішки засохне, відірвалось разом із папером)))))) Зате вийшов деко-елемент - метелик)

Ще хочу спитати якого розміру ви робите листівки?? вони в мене завжди були великі, тобто 13*20 або 14*18... а виявляється більшість роблять їх набагато меншими, от я вчусь)))

Робила по скетчу від Зроби Сам(А)


 Інше освітлення)



Незнаю для чого там та лампочка, але так хотіла додати), от роблю те що хочу)))))
 Матеріали неохота перечислювати))))) Біжемо збиратись на прогулянку, поки дощику нема)

Па-па!

9 коментарів:

  1. Так класно вийшло і оригінально!!!!
    А в мене листівочки 10*15.

    ВідповістиВидалити
  2. листівочка шикарна! за трафарети будь-ласка і приходь ще)))))

    ВідповістиВидалити
  3. Ой, ну листівочку я розглядала ще вчора, а пишу сьогодні :)))
    Тепер я вже знаю, що ти обожнюєш метеликів ;)... листівка мені дуже сподобалась!!! декор-елемент -класний!!! це текстурна паста? а чим ти її розфарбувала? такий соковитий синій колір!!!
    ти знаєш, твоя робота дуже символічна, метелик завжди летить на світло лампи, не думаючи, що може обпекти свої тендітні крила... це -своєрідне порівняння з "unconditional love" (саме ця пісня Кеті Перрі звучить в моїй пам'яті, коли дивлюсь на твого метелика:), часом любов може не зустріти взаємності, і тоді крила серця згорають...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Наталю!!)))) На метелику це текстурна паста розабвлена акриловою "бірюзовою" фарбою, це мав бути фон, але я його зіпсула) дякую за теплі слова)

      Видалити
  4. аааа, забула написати про розмір листівки... я беру лист А4 і ділю його навпіл, тому получається дві заготовки для листівки , розміром 10,5 на 15 см. от і все :)))

    ВідповістиВидалити
  5. і вітаю тебе з Топом у Зроби сама!!!!, твій метелик там красується!!!!!! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тебе теж з ТОПом))) Вия вляється я завжди робила великі листівки)))))

      Видалити