19 бер. 2011 р.

Незавершено?

Під час сну малюка зробила листівку, але в центрі повинен бути напис-вітання, а я чекаю на відповідний штамп, тепер думаю якби то незіпсувати листівку)))?
Листівка зроблена по прекрасному скетчу Скетч №2 від Studioscrapbooking
Листівка:

 В якості клітки, в мене метелик на квітці, продироколений з паперу із відповідним малюнком, рамка -тег вирізана вручну по обводці з акварельного паперу, мереживо, буси, квіти, надироколені листочки, бордюр.

Ось скетч
Дякую що завітали, заходьте на мою цукерку)))

11 коментарів:

  1. дуже гарно!
    папір цікавий фоновий - в верхньому лівому куточку таке враження, ніби відштамповано поліетиленом з бульбашками :) а коли близько придивишся - видно квіти :)

    ВідповістиВидалити
  2. Жень, дякую!!!То папір 7 Gypsies))) файний, заходь на солоденьке))) Дуже дякую за комент! Я навіть незнала, шо можна таке зробити, бульбашки...)))

    ВідповістиВидалити
  3. Мені подобається,дуже класна!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже симпатично! А з написом можна так зробити - відштампувати на окремому папері і приклеїти, але не повністю, а тільки по середині, а по краях закрутити, щоб такий ніби розкручений рулпнчик вийшов. Щось я дуже складно пояснюю, але, сподіваюсь, що ти зрозуміла ))) В мене щось такого типу тут є http://bre-brecia.blogspot.com/2010/12/blog-post_13.html
    Просто в такий спосіб можна декілька разів відштамповку зробити і не боятись, що зіпсується листівка. Або просто вирізати відштамповку з іншого паперу, якої хочеш форми і приклеїти на об'ємний скотч. Ух, стільки написала, надіюсь, що зрозуміло )))

    ВідповістиВидалити
  5. Оль, дякую)) Так я зрозуміла про що ти говориш, потрібно буде спробувати, тим більше листівка повинна бути іменна, боюсь зіпсути, а від руки нехочеться писати)) Ще раз дякую

    ВідповістиВидалити
  6. Солічка, класна листівочка!!!! і така ніжна-ніжна!!!!
    а чого зіпсувати можеш?

    ВідповістиВидалити
  7. Чудова листівка! Такі гарні кольори :)

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую дівчатка))))
    Оксанко, та зіпсувати, боюсь, бо потрібен напис ще, а мені і так подобається

    ВідповістиВидалити
  9. Дуже красиво! Справді без напису гарненько!

    ВідповістиВидалити
  10. Сказочная открытка)))
    Рады Вашему участию в задании блога StudioScrapbooking!
    Удачи!

    ВідповістиВидалити