17 бер. 2012 р.

Скетч...

Привітики!!!
Ех, весна, весна))) Таки покращується настрій, коли сонечко, таке відчуття.... ніби "гори звернути".
Ок, нема часу, бо чекає багато роботи (потихенько перебираю все у шафах, стоіл, кутках...))) покажу новмй скетч, який стартував у блозі Штампи з любов*ю - Скетч №10
І зробила я незвичну для мене листівку, незвичної форми, мені здається вона нетака як інші))), хоча впевнена ви скажите, що вона "моя"

І ще в мене проблема, я неможу загружати фото безпосередньо з компа пише Данные с этой безопасной страницы будут отправлены на небезопасную страницу www.blogger.com.
Передавать критичные данные крайне не рекомендуется , перейшла знов на Пікасу, мені так незручно, але і там переповнена пам"ять, а стерти неможна, бо інші фото вже пропали з блогу, і шо тепер робити???

Отже  листівка:


Поспішайте приймати участь, завдання активне до 31 березня!
Матеріали: папір ММЕ і Pink Paislee, вирубки, штамп фрази-слова Подарунок для тебе, тесьма, гудзики, дирокол-метелик Martha Stewart

Сам скетч:

З цією литсівкою візьму участь у 12 завданні - Листівки із заокругленими кутами від блогу Зроби сам(а) (підглянула в Нюти)


І ще сьогодні в Шпаківні АртКлуб стартував новий фотоліфтинг №6, приймайте участь до 23 квітня
Моя версія:

І оригінал:

Усім сонячної і продуктивної суботи)))


11 коментарів:

  1. Чудова шоколадна листівка. Палітра дуже гарна:)
    І фотоліфтинг вдався на славу:)))

    ВідповістиВидалити
  2. І справді твоя литівочка!!!!Дуже класна!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дійсно, не зовсім звична для твого стилю листівка, проте стрічка і метелики вказують на автора. Фотоліфтинг - добре придумала! :)

    ВідповістиВидалити
  4. Листіоча справді незвична, але твоя, 110%)))))) Класна і стильна)

    ВідповістиВидалити
  5. Сольчик , чудова листівка !!! дивуєш мене ))) вроді і твоє...і щось є таке в ній тобі зовсім не притаманне )))
    і фотоліфтинг суперезний!!! наше...дороге )))

    ВідповістиВидалити
  6. Соломія, справді стрічка виказує тебе, а ще та пташечка гарненька, яка тихенько причаїлась біля напису так сподобалась ! На рахунок завантаження зображень в мене те саме, та блогером користуюсь десь більше місяця та й думала що ще нерозібралась з усім докінця !!! Та я знайшла вихід, правда він теж незручний, та якось треба було завантажувати ! Пишеш публікацію, і коли треба вставити зображення переходеш HTML, це в верхній стрічці , там вставляється без проблем, і знов нажимаєш Написати. І тоді робиш з зображенням що хочеш. Звичайно з цим дуже багато мороки. Може тобі підскаже хтось як правильно зробити !!! Буду слідкувати, а то сама так мучусь !

    ВідповістиВидалити