23 січ. 2013 р.

Давно небуло)))))

Усім привіт!:)
Ви напевно вже забули про існування і мене, і блогу:) Та й недивно, і приємно що не всів видалились з читачів:)
Знали б Ви як я сумую за Вами усіма, за блогом, і за улюбленим скрапом, хоча по правді сказати так реально сумувувати я почала місяці 2 тому, вже пізнше пішло усвідомлення, що чогось невистачає. Хотіла вже давно написати, ще минулого року))), і скажу банальне виправдання, що небуло часу))) Час від часу, 1 раз в тиждень, може частіше, може рідше я  переглядаю стрічку повідомлень і спостергіаю за Вами, вашими роботами і життям.
Робота настільки залізла мені в голову, що важко "випхати", в мене день коли я вихідна (а таке буває рідко)))) минає як 1 година, синочок ходить в садочок, я його забираю 16-17 година, а час таааак  летить, добре що є рідні, які нам допомагають, але мою домашню роботу за мене ніхто незробить)))) Знаю, що багато з вас працюють, проте незнаю як ви встигаєте, нажаль зараз важко знайти роботу з ідеальним графіком, наприклад з 9-17,18 години, все частіше до 20 і 21. Був час, коли я хотіла всі скраптовари продати, був час, коли я абсолютно рівнодушно ставилась до нього, та все ж переглядаючи "усе те прекрасне", я незмогла)))
Хочеться із великим запізненням привітати Вас із минулими святами та днями народження.)))
За весь час я зробила 3 листівки, але нажаль фотографувати я розівчилась, та й фотоапарат "глючить"))). Дуже сподіваючь, що наступний мій пост, буде з якоюсь роботою))))
Усіх цілую, па-па:)))

14 коментарів:

  1. Соломійка, привіт! Тебе теж з усіма святами, з початком Нового року! Він обов"язково все налагодить. Те, що потрібно, залишить з тобою, а те, що зайве - відсіє... Добре, що є робота, добре, що є малявочка і родичі. Навіть добре, що глючить фотік, бо він же в тебе Є! :))) Невже хтось за це час припинив читати твій блог? Насмішила :))) Все ок, ми тут дуууже терплячі, так що не виправдовуйся і коли буде настрій - запрошуй в гості!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. )))Олюсь, дякую) Так робота то добре, я напевно так написала, що вийшло все сумно, я писала з точки зору скрапу, і вийшло як виправдання)))))). Ок, запрошу обов"язково)))

      Видалити
  2. Так-так, приєднуюсь до Оліних вітань та побажань!! І ми дійсно дуже терплячі;) А час на скрап обов'язково віднайдеться, адже життя постійно міняється, і надає нам нові можливості:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ірусь, дякую) Я так надіюсь, що знайдеться час, наразі є час для мрій та роздумів, ще б для втілення знайшовся час)))

      Видалити
  3. Я часто 3гадувала про тебе, особливо коли любувалася твоїми подаруночками ))). І не переживай, якщо потрібно, то і скрап 3найде свій час. Головне щоб рідні, а особливо синулька, були 3доровенькі))). Рада, що ти тут!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привітики, дякую що згадувала, по діагоналі бачила фотки, в тебе вже такий великий синулька ТТТ. Дякую тобі, і вам теж здоров"ячка!

      Видалити
  4. Привіт! І тебе зі святами! Все якось налагодиться!
    Я теж не знаю як працюючі мами знаходять час на творчість... В мене з цим теж проблема. Тим більше, що зараз з моїм малим щось коїться незрозуміле і я не можу вкласти його спати швидше 12-ї ((( Тому навіть тих двох годин ввечері, які в мене були ще в минулому році я не маю ((( Але надіюсь на те, що все зміниться в кращу сторону. Якийсь час в мене теж не було бажання щось робити. А зараз з'явилось))) Залишилось тільки проблему з часом вирішити))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олінька, дякую) В мене з малим весь час шось, він занадто гіперактивний, і після насиченого вечору як і в будь-кого нічого нехочеться, ми засинаємо як коли: 22:30 - 23:00, я теж завжди надіюсь на краще, і в нас обов"язково все буде ок)), і з часом теж)

      Видалити
  5. привіт) була рада тебе побачити тут)
    Все нарешті якось розрулиться)) Або зі скрапом, або без... не принципово, загалом... головне - отримувати насолоду від життя, правда ж?))

    ВідповістиВидалити
  6. Соломия, у меня график с 9 до 19, еще 30-40 мин на дорогу....2 выходных...тяжело

    ВідповістиВидалити
  7. Ось...я пропустила цей твій пост((
    Ясненько як ти поживаєш!РабОтаЄШ)))
    Ну, нічо-нічо,головне,що ти є і скрапості свої-таки не повикидала)))А якось прийде час і будуть хвильки натхення і ти нас порадуєш))))
    Рада бачитиґ)

    ВідповістиВидалити