2 серп. 2011 р.

І знову Shabby Chic

Привіт!
Якась апатія, і чомусь нічого нехочеться писати, показувати....і вже багато робіт пороздавала, вони так і залишились несфотографовані:)
Хоча як там некрути, займаючись улюбленим заняттям, я відволікаюсь, і сам процес приносить неймовірно багато задоволення, скільки б він некоштував, ви розумієте про що я:))))
Всі мої поїхали відпочивати, у Карпати, а я сама вже 3 день. Сьогодні чоловік приїде з Карпат, але з роботи, і потім знову на роботу, тому я час проводжу лише з своїм синочком:),  а він останнім часом ну вже дуууже бешкетує:)
Але сьогодні хочу показати роботу, яку я зробила для АртКлубу, там просто прекрасне завдання №8 Shabby chic, моє улублене, обов"язково спробуйте і приймайте участь, до 25 серпня включно!
Вже давно я хотіла задекорувати дерев"яну коробочку. Живучи у Львові, я ніколи не була в нашій майстерні школаду, аж смішно, але будучи в декреті я рідко відвідую центральну частину міста,  різного роду розважальні заклади і т.д.)))) ну от, увійшовши туди моє око відраду "впало" на таку коробочку:
 Давно вона стояла в мене, і нарешті я її задекорувала, це було довго, бо спочатку я її фарбувала кілька разів білою акриловою фарбою. Ну небуду тягнути результат:

Матеріали: папір Melissa Frances і Graphic 45 - Baby Button Bingo, саморобна троянда з атласу в горошок, рамка ТА, дирокол-метелик, шеббі-стрічка, брадс Ейфелевої вежі і ММЕ, прозорі капельки, капелька Prima Pebbles-pastiche, гортензії і троянди Prima, мереживо, гудзик, гіпсо ва прикраса Melissa Frances



17 коментарів:

  1. коробочка неймовірно гарна! дуже класно ти продумала всі деталі - нічого не бракує, і нічого нема зайвого! просто шик!

    ВідповістиВидалити
  2. коробочка чудесная!!!
    Желаю тебе хорошего настроения!!!)))

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт, Соломійко! Твої творіння в стилі шеббі-шик-неповторні.Ця робота-теж не виняток !Таке чарівне перетворення вийшло !
    Не сумуй !

    ВідповістиВидалити
  4. вона розкішна!!! неймовірна! ручки золоті))

    не сумуй!) все буде добре! *я дізнавалась))

    ВідповістиВидалити
  5. оце так здекорувала!!! коробочку не впізнати!!! акуратно так,гарно , зі смаком!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже гарна коробочка! Теж була в тій шоколадниці, але щось такий коробочок не бачила...хм. То вони окремо продаються? Чи то можна замовити до цукерок таке?
    А настрій, у мене теж щось із настроєм. Апатія повна( Але нічого, все буде гуд!) Так і мусить бути;)

    ВідповістиВидалити
  7. Дівчатка дякую вам усім!!!!!!!!!! За ваші теплі слова!
    марусь, там коробоки є, при вході через ті дверцята зліва, їх там багацько було))) Планую ще купити)))

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже мила і така "капітальна" коробочка вийшла! Знаю, як сумно буває, коли залишаєшся сама зі своїм, хоч і найріднішим, але "клопотом" :) Тримайся, все так не буде :)

    ВідповістиВидалити
  9. Чудова робота! Така ніжна і гармонійна!

    ВідповістиВидалити
  10. Солічка, ти мене вбиваєш наповал )))
    коробочка просто суперезна, фантастична інеймовірна!!!
    Ти чудо!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Шебі шик однозначно тобі підкорився! Не сумуй, тримай хвостик пістолетом - все буде кльово ;)

    ВідповістиВидалити
  12. Соломійка, робота - супер!
    Така класнюча коробуліна. Дуже гарна! Я б її поставила на поличку в кухні своєї мрії! =))) А кухня моєї мрії це - шеббі шик )))))))))

    ВідповістиВидалити
  13. Краса :)
    НАпевне теж скоро зайду у ту майстерню :)

    ВідповістиВидалити