27 квіт. 2012 р.

Привіт!

Ех скучила я за....сім"єю, звичним мені ритмом життя, блогом і Вами:)
В мене цей пост так давно в чернетках))))  і я його постійно редагую, і от зараз допиваю улюблену каву і пишу:)
Значить вийшла я на роботу.....мені дуже важко передати свої емоції стан, але ті хто вийшов з декркту мене розуміють. Сказати, що мене там нехочуть бачити, це так м"ягко кажучи, колектив сформований, і тих хто працював в "старій" команді в "новій" бичити нехочуть:) Багато ж я пропустила майже за 4 роки, тааааак змінились відносини, пріоритети, принципи і навіть культура.
Я сподіваюсь, що я справлюсь або прийдеться шукати інший вихід:)))))) Я так звикла до "такого світу", і  майже рожевих мрій, тепла, посмішок і звичайно скрапу і тепер мені дуже важко налаштуватись на реальний світ з притаманними йому проблемами, трошки підлістю та й взагалі.
Добре хоч малий за мною неплаче, хіба раз згадує, сидить моя мама і чоловік коли не на роботі:) Перших 2 тижні, коли я їздила на тренінги  і просто вирішувала деякі питання я немогла прийти в себе і невірила шо я вже не в декреті а на РОБОТІ:))))))
На мій скрап часу нема, нелюблю робити поспіхом. Сьогодні вихідна то доробляю листівку вже 2 тиждень:)
Ех мала стільки планів на сьогодні, а  синочок прихворів((( Нічого викарапкаємся:))) Я ж оптиміст:)
Скоро покажу ождин ПІФчик:)
Всім бажаю здоров"ячка і такого сонечка як сьогодні. Насолоджуйтесь і мрійте!:)


11 коментарів:

  1. Ех,і мене таке чекає))))))
    Не переживай,ти сильна і розумна,думаю все в тебе буде добре!!!!!! І в скрапі і на роботі! Удачі!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю зі змінами в житті, все робиться на краще. Ми стаємо сильнішими, мудрішими і вчимося бачити те, що головніше за все для нас. Тримайся!

    ВідповістиВидалити
  3. Як я тебе розумію! В мене теж був важкий вихід на роботу, але думаю, що в тебе ще важчий, бо ти довше була в декреті... Все буде добре, от побачиш! І час для скрапу знайдеться - я навчилась щось робити, коли малявка спить - це не то, що раніше, але і без папірчиків вже не можу.
    Одужуйте! І нехай твій оптимізм завжди буде з тобою!

    ВідповістиВидалити
  4. Солічка))Я так рада за тебе!Ти молодечка велика!Давай втягуйся та пристосовуйся до нового ритму життя-потім нам розкажеш як і що ще)))Мене також чекає вихід "в світ".Я маю страшний мандраж,адже життя "до"декрету,"під час" і "після"-абсолютно інше.Я це знаю,тому так відтягую цей момент,зміни свого зараз такого затишного мого життя)))
    Рада чути.Пиши ще,виставляй щось вже!Скучила за твоїми красотульками-листівками))

    ВідповістиВидалити
  5. Тримайся Соломійко, а головне не бійся змінювати роботу, і не бійся її втратити, тому що інша завжди знайдеться і напевне що краща.)

    ВідповістиВидалити
  6. Соломия, я тоже уже выходила на работу...походила 4 мес , и кинула...сейчас уговариваю себя опять возобновить поиски работы...

    ВідповістиВидалити
  7. І мене скоро таке щастя як робота після декрету чекає... Але як і до будь-яких змін людина швидко пристосовується (тим більше, оптимісти) так що все мусить бути о.к.

    ВідповістиВидалити
  8. Не грусти!! Все образуется! Выгляни в окошко. Весна пришла!!! Все будет хорошо!!!
    А чтобы было еще лучше, приглашаю угоститься сладеньким!!! Удачи!!!

    ВідповістиВидалити
  9. а я то думаю куди Солька пропала )))
    вітаю з початком нового етапу в житті ;) Тримайся, все владнається і буде ок!!! зміни завжди важко спочатку ))) але потрошку звикнеш і втягнешся ))
    Не пропадай ;)

    ВідповістиВидалити
  10. Я, честно, и не знаю, как тебя поддержать. Я просто в декрете 3 месяца посидела...Я больше не выдержала, тем более, что работа позволяла сначала частично к ней возвращаться, а потом и полностью. У меня сначала были ТАКИЕ угрызения совести по поводу этого, но теперь, наверное, понимаю, что все, что ни делается, действительно, только к лучшему!!!!
    Знаешь, это тоже бесценный жизненный опыт!!!Ты учишься быть более дипломатичной и общительной. Надо быть "тонким психологом", чтоб подобрать ключик каждому.
    Держись!!!Я уверена, что в этом только плюсы!!!Будет, что обсудить в семье, начинаешь более строго относиться к внешности и не "давать себе спуска", денежки прибавятся!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Солінька вітаю з виходом на роботу! :) мусиш бути сильна, а ти така і є!! :) ти справишся! Синулька молодець, що не плаче, і підтримує мамусю!

    ВідповістиВидалити